Diensten

Dit is wat wij doen

Wij helpen jou om online te groeien! Alles valt of staat met een goed product of dienst. Maar als niemand van het bestaan weet, dan worden er nog steeds geen zaken gedaan. Dankzij een concept en creatie kunnen wij uiteindelijk snel en daadwerkelijk bij de klant terecht komen.

de Keijzer Online helpt bedrijven om hun marketing doelen te bereiken met een breed aanbod aan diensten.

Diensten

Strategie

Bij het bedenken van een strategie gaan we samen met uw rondom de tafel. Een goede strategie zorgt ervoor dat u uw online visitekaartje aan de juiste doelgroep kan afgeven. Samen verdiepen we ons in de community van het merk om relevante en creatieve content- en campagnestrategieën uit te werken. Deze strategieën zullen uitgewerkt worden in moodboards. In deze moodboards komt overzichtelijk naar voren via welke kanalen waarin overzichtelijk naar voren komt via welke kanalen het opgestelde doel bereikt kan worden.

Creatie

Van een concept naar een creatie is een belangrijke stap voor een goed merkverhaal. Creativiteit is ons sterkste punt en dit zal u terugvinden in de creaties. Onze content experts hebben o.a. ervaring in teksten, fotografie, videografie en design. Deze creaties zullen speciaal uitgedacht worden voor platformen zoals bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Uiteindelijk zullen onze creatieve en relevantie creaties uw doelgroep net zo enthousiast maken als uzelf!

Advertising

Uw verhaal verdient aandacht van uw doelgroep. Onze experts zijn op de hoogte van online advertising en doen onderzoek naar de online positie van uw merk. Hierdoor weten ze o.a. precies hoe ze gebruik moeten maken van targeting. Door social advertising op een juiste manier in te zetten, kan je het maximale resultaat behalen met uw budget.